شعار سال جهش تولید
شعار سال جهش تولید
جستجو

اعلام آما‌دگی وزارت بهداشت برای اجاره هتل‌ها

1297
0
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی خبر داد.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، شورای معاونان و مدیران وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور  دکتر علی‌اصغر مونسان، معاونان و مدیران ستادی، مدیران کل استانی به‌صورت ویدئوکنفرانس بعدازظهر شنبه ۲۴ آبان‌ماه ۹۹ در مجموعه فرهنگی‌تاریخی نیاوران برگزار شد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ابتدای نشست با اشاره به شیوع کرونا در کشور درخصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنین پیگیری جدی در پایش و بازرسی از اماکن گردشگری و اقامتی در اجرای این دستورالعمل‌ها تأکید کرد.

او به محدودیت‌های جدید وضع‌شده در هفته جاری از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: «براساس آخرین تصمیمات صورت‌گرفته در این ستاد محدویت‌های جدی اعمال خواهد شد که شهر به شهر نیز متفاوت خواهد بود. ما در استان‌ها باید آمادگی کامل را برای اجرای این موازین داشته باشیم که به‌زودی این ویروس مهار شود و کسب‌و‌کار گردشگری در استان‌ها رونق بگیرد.»

دکتر مونسان با اشاره به درخواست وزیر بهداشت در خصوص اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه و اماکن اقامتی در استان‌ها به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی، تصریح کرد: «این موضوع قبلا در جلسه هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده بود. وزارت بهداشت برای اجاره و پرداخت اجاره‌بهای این اماکن آمادگی دارد. مدیران کل با اعلام هرچه سریع‌تر این موضوع به هتل‌ها و اقامتگاه‌ها در استان‌ها، فهرست هتل‌های درجه یک، دو و سه را که به این امر علاقه‌مندند در اختیار ما قرار دهند که ما این اسامی را به  وزارت بهداشت اعلام کنیم تا دانشگاه‌های علوم پزشکی هر شهر برای انعقاد قرارداد با هتل‌ها اقدام کنند.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین ابراز امیدواری کرد که این بیماری تا ایام عید کنترل شود و در آن زمان شاهد رونق کسب‌و‌کارها در حوزه گردشگری و  روزهای خوب برای این صنعت باشیم.

گزارش استان ایلام

عبدالمالک شنبه‌زاده مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام نیز در ادامه به ارائه گزارش درباره پروژه‌های استان پرداخت.

به گفته او از ابتدای سال جاری ۳۲ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری ۶۸ میلیارد تومان همچنین اشتغال‌زایی برای ۳۶۹ نفر در حوزه‌های مختلف میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افتتاح شده‌اند و یا به زودی به بهره‌برداری می‌رسند.

ایجاد چهار دفتر گردشگری، دو سفره‌خانه، پنج مرکز تفریحی‌سرگرمی، احیا و مرمت اماکنی مثل «طاق شیرین و فرهاد»، عمارت والی کهره»، «قلعه پوراشرف»، «قلعه کنجا‌نچم» همچنین راه‌اندازی شش کارگاه صنایع‌دستی از جمله طرح‌هایی بود که شنبه‌زاده به آن‌ها اشاره کرد.

او در ادامه به ۱۵ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری ۹۸ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی برای ۳۰۰ نفر  اشاره کرد که برخی از آن‌ها تا ایام دهه فجر و برخی تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ افتتاح خواهند شد.

گزارش استان کهگیلویه و بویراحمد

مجید صفایی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد دیگر مدیر استانی بود که در این جلسه به ارائه گزارش پرداخت.

او تعداد کل پروژه‌های در حال اجرای استان را ۴۰ مورد با حجم سرمایه‌گذاری ۴۳۹ میلیارد تومان و اشتغال‌زایی ۱۰۳۶ نفر عنوان کرد.

به گفته صفایی تا ایام دهه فجر ۱۲ طرح با حجم‌ سرمایه‌گذاری ۱۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می‌شود که از جمله می‌توان به مجتمع بین‌المللی گردشگری، تفریحی و ورزشی آزادی باقری در یاسوج، دو هتل، موزه باستان‌شناسی یاسوج، مجتمع اقامتی و گردشگری دال زاگرس و مجتمع خدمات راهی و تفریحی ستاره شوش اشاره کرد.

او سپس به راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی، عملیات نجات‌بخشی آثار تاریخی سد چم‌شیر و مرمت پل تاریخی پاتاوه در شهرستان دنا اشاره کرد. 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان نشست با ابراز رضایت از گزارش ارائه شده توسط این دو مدیر استانی، پروژه‌های اجرا شده و در حال اجرای استان‌های ایلام و کهگیلویه و بویراحمد را مناسب ارزیابی کرد و افزود: «با کارهای صورت گرفته در استان‌ها، گردشگری کشور چشم‌انداز روشنی دارد. در حال حاضر هیچ نقطه‌ای از کشور وجود ندارد که زیرساخت گردشگری مناسب و پروژه‌‌های باکیفیت نداشته باشد. گردشگری مزیت ذاتی کشور است که انشاءالله با همت همه شما روزبه‌روز جایگاه خود را در اقتصاد و اشتغال‌زایی به‌دست می‌آورد.»

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طرح پس زمینه
اندازه اسکین
اندازه فونت