به گزارش خبرنگار میراثآریا، سیدرضا صالحیامیری، ظهر امروز ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ در گفتوگو با خبرنگاران در حاشیه همایش ملی بررسی پنانسیلهای کارآفرینی، اشتغال و توسعه پایدار در شرق استان گلستان، گفت: امروز توفیق شد با همراهی استاندار گلستان، نماینده مردم شرق استان گلستان در مجلس شورای اسلامی در منطقه شرق گلستان حضور یابیم و از نزدیک مسائل و مشکلات حوزه ماموریتی وزارتخانه را در این منطقه بررسی و ارزیابی کنیم.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بیان کرد: منطقه شرق استان گلستان از جذابیتهای منحصر به فردی برخوردار است که میتواند به عنوان یک هدف اصلی گردشگری تعریف شود.
او با تأکید بر اهمیت ویژه صنایعدستی در استان گلستان گفت: استان گلستان بهواسطه تنوع قومی و فرهنگی، یکی از گنجینههای ارزشمند صنایعدستی ایران به شمار میآید. نکته قابلتوجه این است که ۷۰ درصد هنرمندان و صنعتگران این حوزه را بانوان توانمند این استان تشکیل میدهند که نقش مهمی در توسعه و ترویج صنایعدستی ایفا میکنند.
صالحیامیری همچنین افزود: صنایعدستی نهتنها ابزاری برای حفظ هویت فرهنگی و سنتهای ایرانی است، بلکه بستری برای ترویج فرهنگ ایرانی-اسلامی به شمار میرود. از طریق تولید و عرضه صنایعدستی، میتوان اصالت و زیبایی فرهنگ غنی ایران را به جهانیان معرفی کرد و در راستای هویتسازی ملی گامهای موثری برداشت.
او در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۵۰۰ هزار هنرمند و صنعتگر در حوزه صنایعدستی در سطح کشور فعال هستند که تولیدات آنان میتواند معرف فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی در سطح ملی و بینالمللی باشد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تاکید کرد: برای تحول در حوزه صنایعدستی میبایست ضمن تامین امنیت شغلی برای فعالان این حوزه، در بخش بازاریابی، صادرات و برپایی نمایشگاههای ملی و بینالمللی برنامههای عملیاتی اجرایی شود.
او یادآور شد: در نمایشگاه اخیر ملی صنایعدستی که در تهران برگزار شد یک هزار و ۲۰۰ شرکت کننده حضور داشتند که اکثر این هنرمندان صنعتگران از فروش خود در این رویداد رضایت داشتند و این نشان از اهمیت برگزاری این چنین نمایشگاههاست.
صالحی امیری تصریح کرد: مصمم هستیم برای برپایی نمایشگاههای ملی و بینالمللی و حضور هنرمندان و صنعتگران در این رویدادهای حمایت کنیم و شرایطی برای ایجاد انگیزه فعالان این حوزه فراهم سازیم.