امام زاده سيد محمد زرين نوا
در ۲ کيلو متري روستاي چمازکتي قائم شهر در کنار خيابان هردرود به کروا واقع شده، داراي زير بناي حدود ۷۰ متر مربع و محوطهاي به مساحت تقريبي ۵/۱ هکتار مي با شد. ساختمان بقعه داراي گنبدهاي سنتي و ضريح منبت کاري شده است که در فهرست آثار باستاني به ثبت رسيده است.
بقعه امام زاده عباس
در فاصله ۲۲ کيلومتري شهرستان بابل در بخش بند پي شرقي در روستاي امام زاده عباس واقع است. اين امام زاده مورد احترام خاص مردم منطقه است و داراي امکانات رفاهي از قبيل زائرسرا، برق، آب، تلفن و سرويس بهداشتي مي باشد.
آستانه امام زاده عباس
در شرق شهر ساري و در محله آزاد گله واقع است. اين بقعه جزء فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است. علاوه بر امام زاده عباس، سه تن ديگر از امام زادگان به نام عبدالله (ع)، محمد (ع) و باقر(ع) نيز در اين محل مدفون مي باشند. بقعه در باغ مصفائي واقع شده، داراي چهل باب اتاق، زائرسرا، آب، برق، تلفن، سرويس بهداشتي و امکانات رفاهي ا
امامزاده عبدالله (ع) اطرب
بقعه در گورستان قدیمی روستای اطرب نکا قرار دارد این بنا از برج های آرامگاهی است و بنای ان اجری و بدنه و گنبد رک ان به شکل هشت وجهی است . این بنا از آثار قرن نهم ه.ق است.
بقعه متبركه آقاشاهبالوزاهد
در بخش چمستان شهرستان نور قرار دارد و از بنا های قرن نهم ه.ق است.
امامزاده عبدالله
آستانه امامزاده عبدالله در 12 کیلومتری جنوب غربی آمل، در روستای اسکو محله قرار دارد.
بقعه امام زاده عبدالله سارو
بقعه اين امامزاده در فاصله سه کيلومتري شهرستان بهشهر و در مجاورت گورستان عمومي شهر، روستاي سارو واقع شده است. قدمت بنا مربوط به قرن نهم هجري بوده که داراي گنبد مخروطي شکل است. بنا به مرور زمان به علت خرابي چندين بار توسط خيرين بازسازي شده است. کل زمين امام زاده دو هکتار و مساحت زير بناي آن ۲۰۴ متر مربع است که داراي ضريح چوبي مي با شد.
آستانه امام زاده قاسم
اين امام زاده از نوادگان موسي بن جعفر (ع) مي باشد که در ۱۵ کيلومتري شهرستان بهشهر واقع شده است. اين بنا چندين بار تعمير و بازسازي شده است. در مجاورت آستانه در زميني به مساحت ۳۸۱۶ متر مربع زائرسرا احداث شده که ۲۰ باب اتاق آن تکميل و بالغ بر ۲۰ واحد ديگر نيمه کاره باقي مانده است و فعلاً زائران حضرت رضا (ع) در آن جا بيتوته ميکنند.
بقعه سلطان زين العابدين
در محوطه امام زاده يحيي و در مرکز شهر ساري واقع است. بقعه آن مخروطي و از لحاظ ساختماني، تزئينات، کاشي کاري، صندوق و در نفيس چوبي از مهم ترين بناهاي تاريخي ساري است.
بقعه امام زاده يحيي
واقع در مرکز شهر ساري که از نظر داشتن درهاي متعدد و صندوق چوبي نفيس حائز اهميت هنري و تاريخي است. ساختمان بقعه ذيل شماره ۲۱۲درآثار ملي ثبت شده است. اين بقعه مدفن امام زاده يحيي (پر آوازه به فرزند امام موسي کاظم(ع)) است که به اتفاق برادرش سيد حسن و خواهرش سيده سکينه در اين محل مدفون مي باشند.
امامزاده ابراهیم بابلسر
این بقعه در گورستان عمومی شهر بابلسر قرار دارد و بنای آن به صورت برجی است هشت ضلعی با گنبد رک هشت وجهی بر روی آن و کمربندی از مقرنس که بدنه را از گنبد جدا می سازد.
امامزاده جعفر بن امام موسی الکاظم (ع)
این بقعه که به صورت برج آرامگاهی است در روستای لیگوش کجور قرار دارد . بنای آن آجری با بدنه و گنبد هشت ضلعی است . مسجد کناری برج در دوره قاجار ساخته شده در حالی که بنای آرامگاه به قرون نهم و دهم هـ. ق تعلق دارد.
امامزاده حمزه رضا (ع)
این بنای تاریخی در روستای کوشک سرای نوشهر در گورستان عمومی قرار دارد و از بناهای ارامگاهی سده های نهم و دهم ه . ق است.
امامزاده عبدالصالح (ع) مرزرود
این بنا در بخش میاندورود ساری و در روستای مرزروده در 15 کیلومتری شمال شرقی ساری قرار دارد و بانی بنا به استناد کتیبه صندوق به سا ل 844 ه .ق و نجار آن عای بن استاد فخرالدین رازی است.
امامزاده عبدالله (ع) سفید چاه
این بقعه در غرب روستای سفید چاه بخش هزار جریب بهشهر قرار دارد . با توجه به کتیبه روی سنگ مزارها قدمت این گورستان به دوران صفویه باز می گردد.
امامزاده عیسی بن کاظم (ع) خارمیان
این بقعه از بناهای دوره تیموری است و در 12 کیلومتری شمال ساری در روستای خارمیان قرار دارد.
امامزاده قاسم ساری
این بقعه در روستای عیسی خندق در پنج کیلومتری غرب شهر ساری قرار دارد . در کتیبه صندوق این بقعه تاریخ 895 ه .ق و نام سازنده آن استاد شمس الدین بن محمد آمده است.
امامزاده قاسم آمل
این بقعه در محله چاکسر آمل قرار دارد . بنای آجری آن هشت ضلعی و در تمام اضلاع داخلی و خارجی آن طاق نماهایی ساخته شده است.
امامزاده محمد مشهد سر
این بنا در 30 کیلومتری جنوب بابل در منطقه بند پی فرار دارد .با توجه به ویژگیهای معماری آن این بقعه را می توان در شمار بناهای قرن نهم ه . ق به حساب آورد .
آرامگاه امامزاده ابراهیم آمل
ساختمان این امامزاده چهار ظلعی و مشتمل بر بدنه آجری و گنبد هرمی شکل است.
کتیبه های این بقعه و متن آنها به ابومحمد ابراهیم از فرزندان امام موسی کاظم(ع) و برادرش ابوالمعلی یحیی و مادر ایشان تعلق دارد و در سال 925 هجری قمری، به وسیله خواجه نامدار این درویش ساخته شده و بانی آن عبدالله ابن شاه قاضی بوده است.
بقعه سلطان محمد طاهر
این بقعه که در کیاکلا واقع شده و مدفن سلطان محمد طاهر از فرزندان امام موسی کاظم (ع) است که از نظر سبک معماری به بنای امامزاده یحیی در شهر ساری شباهت دارد.
امامزاده قاسم (ع) بابل
بنای تاریخی امامزاده قاسم در آستانه بابل، به قرن نهم هجری قمری تعلق دارد این بقعه که مدفن امامزاده قایم ، فرزند حضرت موسی کاظم (ع) است به بقعه آستانه مشهور است.